2016. november 12., szombat

Szereplők

Amy Artmenson
Kor: 14
 Lakhely: London
Róla: 4 fős családban élt Ausztráliába. De szülei szeretnék, ha London egyik igen nehéz iskolájában folytatná tanulmányait ezzel nincs semmi gond, mert Amy nem szeretett Ausztráliában élni. Szeret különböző történeteket írni. Nincs túl sok barátja és igen zárkózott. De ha felbosszantják és robban a bomba igen nagy szája lesz így jobb, ha vigyázol, mit mondasz előtte!


Colin Winmer 
Kor: 17 
Lakhely: Ashford 
Róla: Egyke ráadásul szülei elváltak nehezen viselte egyetlen dolog volt,ami akkor hajtotta. Hogy győzőn ! Rengeteg rekordot döntött meg legtöbbet az interneten így ismerkedett meg Amy-vel. Amy lett a legjobb barátja bár csak Internet Friends-ek voltak sokáig egyszer kétszer még is sikerült találkozni. Szereti Amy-t idegesíteni, gördeszkázni és futni.
Aaron Headland
Kor:16
Lakhely: Brisbane
Róla: Amy-t egy félre küldött sms-el ismerte meg. Szinte minden nap beszélnek. Amy tanácsadója is. Lisa a kis húga 12 éves, akivel szoros kapcsolatot ápol. Szülei diák munkára küldték Ashford-ba egy technikai boltba. Tanulmányait őt is folytatja, kollégiumba költőzik. Szeretne nyitni majd egy saját játék céget.

Max és Harvey Mills 
Kor: 13 
Lakhely: London 
Róluk: Laza srácok és mindenkivel jól kijönnek. Igazi musicak.ly celebek. Szeretik rajongóikat, de barátaikról sem feledkeznek meg akikkel rengeteget hülyéskednek. Amy-nél elég hamar ki húzzák a gyufát. Szeretnek énekelni, táncolni és a rajongóikkal foglalkozni.

Ginnie Osmer 
Kor: 18
Lakhely: Amszterdam 
Róla: Amy unokatestvére 7 fős családban él. Londonban született, de később úgy döntöttek, hogy Hollandiába költöznek. Szeret olvasni szinte a könyvek a legjobb barátai. Állatbarát és környezett védő. Lámpalázas utál, a színpadon szerepelni viszont a színfalak mögött érti a dolgát.  A nagy távolság miatt keveset találkozik drága uncsi tesójával, akit nagyon szeret és támogat, de ez nem véletlen hisz jellemző az ő családjukra.

Matt Isgar
Kor: 14
Lakhely: London
Róla: Amy és Matt az iskola elején már remekül kijöttek. Amy hozta őket össze Bridget-el. Jó sportoló 4 nyelvet folyékonyan beszél angol,francia,német,spanyol. Remek hallgatóság nem tűri a csalást és azt, ha valaki nem tartja be a szabályokat.

Bridget Litwin
Kor:14
Lakhely:London
Róla: Amy osztálytársa és barátnője. Együtt futnak év eleje óta és gyakran kíséri el Amy-t a balett órákra. A kedvenc tantárgya az irodalom. Kedvenc írója J. L. Armentrout. Szívesen olvas verseket is . Szabad idejét Matt-el szereti tölteni, de ha egyedül rajzolni szokott.

Mark Orrick
Kor: 16
Lakhely:London
Róla: Amy-vel először a könyvtárban találkozott. Kosarazik ahol ő az irányító neki köszönhetően rengeteg mecset nyertek. Egy, ami biztos ő az a fiú ,aki után futnak a lányok ! A matek a fizika és a kémia az erőssége. Soha nem tudott veszíteni.

Odett Kinsey
Kor:14
Lakhely: London
Róla: Átlagos diák az átlagos stílusával. Amy-vel könnyen kijön bár iskolán kívül nem szoktak találkozni. Szünetekben egyszerű lány, aki a jegyzet füzetét búja, de kissé nagy szája van. A titok tartás se az ő művészete. Lovas torna és fitnesz mellet kiváló tanulmányi eredményt nyújt. Utálja, ha a szavába vágnak!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése